Hem » Om Polar » Teknik

VÄRLDSPREMIÄR FÖR
POLAR-PANELEN

Som världens första husvagn, utrustas alla Polarvagnar från och med nu med en 7-tums läsplatta (storlek som iPad Mini). Vi kallar den Polar-Panelen, och den har inbyggd DAB FM-radio och Bluetooth. Från den smidiga displayen styr du mycket i vagnen. Panelens mjukvara uppdateras sedan löpande precis som apparna i din mobil. Polar-Panelen kommer att rymma allt fler möjligheter för dig som Polar-ägare. Redan från start möjliggör den för din auktoriserade Polar-verkstad att göra uppdateringar online av alla elektriskt styrda komponenter i vagnen – det är samma metod som Tesla använder för att löpande uppdatera och förbättra sina bilar.

POLAR CONNECT
STYR VAGNEN BEKVÄMT

Tänk om du kunde starta värmen från liftkön? Eller kolla vagnens batteri hemifrån? Det kan du med bekväma Polar Connect. Den är vårt uppdaterade system för att koppla ihop dig med din husvagn. Genom att ladda hem och starta appen Polar Connect skapar du på bara några minuter ett konto för att komma igång med fjärrstyrning av vagnen. Följ bara instruktionerna i appen och välj abonnemang.

I appen kan du exempelvis styra värmen, kylskåpet och belysningen. Du kan också kolla status på vagnen, se om den flyttas och slå på larmet. Kommunikationen med husvagnen sker huvudsakligen via ett inbyggt SIM-kort som aktiveras automatiskt när du skapar ditt konto i appen. Du kan ladda ner appen till Polar Connect för både iOS och Android.

appstore1

För dig med en äldre polarvagn
(Äldre än 2019)

Även du med en äldre vagn kan kommunicera med vagnen via Mobile Multi Control. Nedan har samlat anslutningsinstruktioner för våra äldre vagnar.

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka