Linjer

När du ska inreda din nya vagn kan du välja mellan tre olika utrustningslinjer: Original, Selected och Customized. Vad som skiljer dem åt är nivån på utrustningen och hur många tillval som finns. Redan grundutrustningen i en polarvagn är på en nivå som annars ofta är tillval hos andra tillverkare. Det är för att Polars husvagnar ska kunna användas året runt i nordiskt klimat. Så oavsett vilken vagn du väljer är du garanterad den välkända Polar-kvaliteten.

Linjer

Emblem

Här finns allt du behöver och mer därtill. Jämfört med andra husvagnar är Polars grundmodell topputrustad. Mycket som ingår i Original räknas som tillval hos andra. För att kunna höja det ännu ett snäpp kan du också välja till komfortpaketet och designpaketet.

Detta ingår i Original
Emblem

Selected är linjen för dig som vill ha lite mer. Här är utrustningen noga utvald och består bland annat av extra sköna bäddmadrasser, större kyl, bättre ljudanläggning och effektfull belysning. För husvagnsliv med guldkant.

Detta ingår i Selected
Emblem

Det här är Polarvagnens lyxigaste linje med det bästa av det bästa. All inredning och utrustning är av exklusivt snitt och superb kvalitet. Här finns också ACC, centraldammsugare och belysning i alla skåp och luckor för att bara nämna en del. Customized har en egen unik look med svarta designelement.

Detta ingår i Customized

Alltid i en Polar

Polar-panelen

Inbyggd DAB FM-radio och bluetooth som styr många av vagnens funktioner. Kan kopplas ihop med appen Polar Connect.

Tältserviceuttag

Alla vagnar har ett tältserviceuttag på utsidan. Det består av två uttag på 230 V respektive 12 V samt kontakt för TV-antenn och kabel-TV.

USB-uttag

Över sängar och soffgrupper finns USB-uttag som gör det enkelt att ladda mobiler, airpods och läsplattor.

Praktisk köksfläkt

Köksfläkt och spis med fyra plattor är standard i alla Polars vagnar.

Skön sängkomfort

Polars sängmadrasser med inbyggda spiraler tillhör marknadens tjockaste. De tillverkas i Sverige efter Polars egen unika design.

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.