Ett tryggt husvagnsägande

En gång i Polars tidiga historia blev en kund stående med sin vagn och behövde service för att kunna åka vidare. Polars grundare, Bertil och Håkan, satte sig då på första bästa flygplan med rätt reservdel för att åka direkt till kunden och lösa problemet. Så snabb, bra och engagerad service har alltid varit A och O för oss på Polar. Vi ingår i Nordens största servicenärverk och har Europas bästa reservdelslager. Det ger dig ett tryggt husvagnsägande.


Garanti

Som ägare till en ny Polar har du alltid två års nyvagnsgaranti och sju års täthetsgaranti. Garantierna kan skilja sig åt mellan olika länder. Fullständiga villkor finns hos Polars auktoriserade återförsäljare.

Auktoriserade serviceverkstäder

Personalen på Polars auktoriserade verkstäder utbildas regelbundet och har koll på de senaste innovationerna och alla nya finesser. För att dina garantier ska gälla behöver du göra en årlig kontroll hos någon av dem. Med rätt service i rätt tid kommer din Polarvagn att rulla länge.

Reservdelar

Polars vagnar är kända för sin livslängd. Hela 80% av alla Polarvagnar som tillverkats, rullar fortfarande på vägarna. Därför finns det ett ovanligt rejält reservdelslager. De äldsta reservdelarna är just nu från 1977.

ISO-Standard

ISO 9001:2015 betyder att produktion, säljprocess och eftermarknad är kvalitetssäkrat enligt ISO-standard. Det helt i linje med Polars tankar om kvalitet och service, något som funnits med ända sedan starten 1964.

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.