Teknik

UPPDATERA DIN BETALINFORMATION POLAR CONNECT

För att uppdatera ditt betalkort eller förnya ditt abonnemang loggar du in med din epost adress på länken nedan.

https://app.polarvagnen.se/

DEN SMIDIGA POLAR-PANELEN

På Polar är vi först i världen med att utrusta samtliga husvagnar med en 7-tums touchskärm. Förutom DAB FM-radio har Polar-Panelen inbyggd bluetooth som du kan streama musik via. Panelens mjukvara uppdateras löpande precis som apparna i din mobil. Med Polar-Panelen blir husvagnslivet och husvagnsägandet enklare. Till exempel kan din auktoriserade Polar-verkstad göra uppdateringar online av alla elektriskt styrda komponenter i vagnen.

Instruktion Polar elsystem

POLAR CONNECT GER DIG KOLL

Med appen Polar Connect kan du koppla ihop husvagnen med mobilen och fjärrstyra olika funktioner. En utmärkt lösning när du vill starta värmen från liftkön eller kolla vagnens batteri hemifrån. Det tar bara ett par minuter att komma igång med fjärrstyrningen. Börja med att ladda hem appen och följ sedan instruktionerna i den.

Med Polar Connect kan du exempelvis styra värmen, kylskåpet och belysningen. Du kan också kolla status på vagnen, se om den flyttas och slå på larmet. Kommunikationen med husvagnen sker huvudsakligen via ett inbyggt SIM-kort som aktiveras automatiskt när du skapar ditt konto i appen. Du kan ladda ner appen till Polar Connect för både iOS och Android

För att uppkopplingen till Polar Connect ska fungera optimalt behövs en bra mobiltäckning. I områden där det är långt mellan mobilmasterna, eller där berg och dalar orsakar radioskugga, kan du uppleva problem med uppkopplingen. Som husvagnstillverkare kan inte Polar ta ansvar för den regionala mobiltäckningen, utan endast för hårdvaran och mjukvaran i Polar Connect

Se versionshistorik för Polar Connect

Även du som har en äldre vagn kan digitalt kommunicera med den via Mobile Multi Control. Nedan har vi samlat anslutningsinstruktioner för Polars äldre vagnar.

Anslutningsinstruktioner för Android och Iphone

Instruktioner for polars elsystem modell 2017

Anslutning av elsystem till webbläsare (router guide)


UPPDATERA BLUETOOTH

Här hittar du instruktioner för hur du uppdaterar bluetooth i Polarpanelen.


Klicka här för att ladda ner instruktioner

Klicka här för att ladda ner uppdateringsfilen

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.