Vill du också jobba med premiumvagnar?

Här på Polar utvecklar och tillverkar vi några av världens främsta husvagnar när det kommer till säkerhet, komfort och bekvämlighet. Du som delar vår omsorg och passion för husvagnar är hjärtligt välkommen att söka jobb hos oss.

Lediga tjänster

Produktionsledare till SoliferPolar

Vi söker nu en produktionsledare till vår fabrik i Dorotea. Här ges du stora möjligheter att påverka och bidra till fortsatt utveckling av produktionsprocessen och dess ständiga förbättringar.

Ditt nya arbete

I rollen som produktionsledare har du övergripande personalansvar och arbetsledning för ditt område. Här ingår att coacha och utveckla befintliga medarbetare, utvärdera kompetens- och personalbehov, introducera nya medarbetare, genomföra medarbetarsamtal och rehabiliteringsutredningar. Dessutom förväntas du ta ansvar för ett kontinuerligt förbättringsarbete gällande företagets fysiska och psykosociala arbetsmiljö. Du granskar konstruktioner i samråd med konstruktörer, medverkar till utveckling av produktion och produkt med avseende på produkt, metod och utrustning, kvalitets- och kontrollarbete. Du driver utvecklingen av vårt affärssystem, samverkar både internt och externt samt tar ansvar för investeringsbehov inom ditt ansvarsområde. Du rapporterar till produktionschef. Tjänsten, som är belägen i Dorotea, är tillsvidare och vi önskar tillsätta rollen så snart som möjligt.

Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet av att leda andra, gärna i ett producerande företag med taktade flöden.
  • Erfarenhet av förbättringsarbete som inneburit samverkan med olika funktioner i företaget.
  • Datavana avseende Officepaketet samt gärna erfarenhet av att arbeta i MPS-/ERP-system

Du är kommunikativ och trygg i dig själv och har lätt att få förtroende att skapa goda relationer. Du motiveras av att hitta lösningar och har god förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du förstår värdet av samarbete för att hitta bästa vägen till mål. Egenskaper som är särskilt värdefulla i denna roll är noggrannhet, struktur och kvalitetsmedvetenhet. Viktigt att även i pressade situationer ha förmågan att arbeta metodiskt och målinriktat.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Vedea och rekryteringskonsult Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta produktionschef Sammy Lillfjäll, 0942-520 31, sammy@soliferpolar.com. Facklig representant: Stig Figaro, Unionen, 0942-520 11, stig@soliferpolar.com.

Välkommen med din ansökan märkt SoliferPolar senast den 12 mars via www.vedea.se/CV.

______________________________________

Montörer

Bakgrund

Soliferpolar behöver förstärka verksamheten med fler montörer och därför så rekryterar vi just nu.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Just nu så söker vi montörer för montering av husvagnskarosser, inredningsdetaljer, inredning av husvagnar och montering av kringutrustning. Som montör på Soliferpolar så varierar arbetsuppgifterna så att var flexibel och anpassningsbar är till fördel.

Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet från industriell tillverkning där många olika maskiner och handverktyg används.
  • Erfarenhet från montering inom industri, liknande jobb som industrisnickare, hantverkare inom trä, montör inom annan industriell tillverkning.
  • Kunskaper inom ritningsläsning.
  • Vana att köra truck och truckkort.
  • Vana att arbeta med orderflöden samt rapportering av order i MPS/ERP system, såsom Monitor, Pyramid, Jeeves eller andra liknande affärssystem. Vi använder Monitor.
  • Teknisk utbildning, exempelvis industriteknisk utbildning.
  • Svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och strukturerad med vilja att lära sig.

God fysisk förmåga då tunga lyft och fysiskt ansträngande arbete kan förekomma

Du är social och trivs att arbeta självständigt likaväl som i ett team.

I ditt arbete är du ordningsam, effektiv och kvalitetsmedveten.

Du är en person som hoppar in och hjälper till där det behövs.

Löpande rekrytering tillämpas

Start omgående

Provanställning om 6 månader tillämpas

Lön enligt gällande kollektivavtal

Ansök till: Sammy@soliferpolar.com Facklig kontakt: Erik Ström

Sista ansökningsdag: 2023-02-24 072-6017169

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.