Vill du också jobba med premiumvagnar?

Här på Polar utvecklar och tillverkar vi några av världens främsta husvagnar när det kommer till säkerhet, komfort och bekvämlighet. Du som delar vår omsorg och passion för husvagnar är hjärtligt välkommen att söka jobb hos oss.

Lediga tjänster

Konstruktör

Vill du arbeta med produktutveckling i ett företag i mycket stark utveckling? Lockas du av utmaningen att hitta nya lösningar och design, samt optimera konstruktionen på våra husvagnar i ett företag som tillverkar fritidsglädje och Den Nya Semesterlyxen?

Ditt nya arbete

Vårt utvecklingsteam består i dagsläget av 6 personer. Teamet består av konstruktörer inom chassi, kaross, VVS, gasol, elektronik, styrsystem, inredning och teknisk dokumentation. Som konstruktör har du huvudansvar för ett konstruktionsområde, men kommer även att få möjlighet att delta i konstruktionen av andra delar av produkten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att svara för design, konstruktion, underlag för beredning, produktvård för produktion, marknad och eftermarknad. Du kommer leda projekt inom dina expertområden i samverkan internt och externt. Du deltar aktivt i utvecklingen av de verktyg och arbetsmetoder som används inom utvecklingsavdelningen. Den här tjänsten innehåller även ett ansvar för externt stöd och kontakter med våra återförsäljare.

Din profil
Du har ett stort intresse för konstruktion och design. Det är viktigt för oss att hitta en person med rätt personlighet för denna tjänst och det kommer att finnas möjligheter till lärande på plats, men några egenskaper som är meriterande är:

  • Kompetens inom el och/eller digital styrning
  • Kunskap inom 3D-CAD och Teamcenter, vi använder Solid Edge och Teamcenter
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Behärskar Engelska väl

Vi tror att du som söker har en god förmåga att arbeta självständigt och är engagerad i att driva ditt eget arbete framåt, samtidigt som du trivs i nära samarbete med olika funktioner inom företaget. Som person är du kommunikativ, professionell och kvalitetsmedveten. Egenskaper som är särskilt värdefulla i denna roll är att man är noggrann och strukturerad samtidigt som man är nyfiken och idérik. Ett driv för att utveckla är givetvis lämpligt.

Då vi har en övervikt av manliga medarbetare ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Din ansökan

Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta Utvecklingschef Tobias Hedbergh, 0942-52035, tobias@soliferpolar.com

Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 20 juni via: tobias@soliferpolar.com

Vi rekryterar löpande, varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Facklig representant: Erik Sundin, Unionen, 0942-520 45, erik@soliferpolar.com

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.