Där klimatet är som tuffast och vägarna som längst, där bygger vi våra husvagnar.

2024

Alltid i takt med tiden

Res med Polar till platserna du alltid längtar till eller låt nyfikenheten styra mot det nya. Tillsammans skapar vi hållbara minnen och fantastiska upplevelser. Välkommen att hitta vagnen som blir din nya semesterlyx, ditt andra hem och trygga partner på vägen.

Upptäck Polar 2024
Polar

Hitta din husvagn

Börja med att välja modell. När du har hittat din favorit och valt planlösning så bestämmer du textilier, ytskikt och utrustning genom att välja en linje.

Alla polarvagnar byggs efter beställning. Därför kan du utforma din vagn på det sätt som passar din familj bäst. Varje linje innehåller noga utvald utrustning och du kan välja fritt bland interiöra och exteriöra tillval.

Våra linjer

När det kommer till själva utrustningen är vagnarna indelade i tre olika linjer: Original, Selected och Customized. Vad som skiljer dem åt är nivån på utrustningen och hur många tillval som finns.

Redan grundutrustningen i en Polarvagn är på en nivå som annars ofta är tillval hos andra tillverkare. Det är för att Polars husvagnar ska kunna användas året runt i nordiskt klimat. Så oavsett vilken vagn du väljer är du garanterad den välkända Polar-kvaliteten.

Hitta din återförsäljare

Polar har auktoriserade återförsäljare runt om i Norden samt i Tyskland, Holland och Belgien. Se vem som är närmast dig.
Visa återförsäljare

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.


Läs mer om Polar

En och samma Mästerbyggare monterar hela inredningen i din vagn – en garanti för kvalitet.

Materialen är noga utvalda och helst så lokala som möjligt.