– Sverige har så många badstränder. Vi bestämde oss för att hitta de bästa.

Peter och Katarina träffades sent i livet och blev i ett slag en familj på fyra med bonusbarnen. Deras Polar 620 passar dem perfekt.

När vi slagit oss ner för en kaffe i förtältet kommer plötsligt en cykel rullande mot vagnen. Det är Cajsa som är hungrig och kommit upp från stranden. Hon spelar beachvolleyboll och vill nu ha något snabbt
till lunch.

– Titta själv i frysen älskling, det finns pizza, säger pappa Peter.

Cajsa mumlar något ohörbart, slår på fläktenoch ugnen. Snart hör vi timerklockan ringa och lunchen är klar.

– Alla i vår familj har ju olika tider. Det är ingen idé att försöka samla alla till gemensamma måltider varje dag. Alla får leva som de vill, det är ju sommar! myser mamma Katarina.

620:an har plats för alla. Med den fiffiga planlösningen finns både dubbelsäng och en våningssäng. Förtältet fungerar nästan som en ungdomsgård på kvällarna. Där kan ungarna hänga med sina kompisar och spela bräde. Eller så kan de gå in och kolla film och njuta av vagnens subwoofer.

– Det blir värsta biomyset. För säkerhets skull har vi skaffat trådlösa hörlurar också, så att man kan titta utan att störa, berättar Katarina. Att campa med en riktigt flexibel husvagn betyder att vi står redo för nästan alla situationer som kan uppstå. Dessutom har vi en stor bäddbar soffa som är perfekt när barnen har kompisar med sig. Då blir det fullt hus här!

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka