Hem » Om Polar » Reservdelar & Garantier

RESERVDELAR & GARANTIER

TRYGGT ÄGANDE

En gång i Polars tidiga historia blev en kund stående med sin vagn sedan starten 1964. och behövde service för att kunna åka vidare. Polars grundare, Bertil och Håkan, satte sig då på första bästa flygplan med rätt reservdel för att åka direkt till kunden och lösa problemet. Snabb, bra och engagerad service är A och O för oss, och tack vare vår lokala tillverkning är det enkelt att få kontakt med oss överallt. Det ger ett tryggt husvagnsägande.


ISO 9001:2015
betyder att produktion, säljprocess och eftermarknad är kvalitetssäkrat enligt ISO-standard – helt i linje med våra tankar om kvalitet, som vi haft ända sedan starten 1964.

RESERVDELAR

Våra vagnar är kända för sin livslängd. Hela 80% av alla Polarvagnar som tillverkats, rullar fortfarande på vägarna. Därför har vi ett ovanligt rejält reservdelslager. Våra äldsta reservdelar är just nu från 1977.

AUKTORISERADE SERVICEVERKSTÄDER

Vi utbildar regelbundet personalen på våra auktoriserade verkstäder. En årlig kontroll av din vagn hos någon av dem behövs för att dina garantier ska gälla. Rätt service, i rätt tid!

Här hittar du samtliga auktoriserade serviceverkstäder »

GARANTI

Som ägare till en ny Polar har du alltid två års nyvagnsgaranti och 7 års täthetsgaranti.

Garantierna kan skilja sig åt mellan olika länder. Fullständiga villkor finns på polarvagnen.com eller hos våra auktoriserade återförsäljare.

Husvagnar med garanti

80% AV ALLA POLARVAGNAR SOM TILLVERKATS SEDAN STARTEN 1964, RULLAR FORTFARANDE PÅ VÄGARNA”

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka