Hem » Om Polar » Jobba hos oss

VILL DU OCKSÅ JOBBA
MED HUSVAGNSFRIHET?

Vi söker dig som delar vår omsorg och passion för husvagnar. Här på Polar utvecklar och tillverkar vi några av världens främsta husvagnar när det kommer till säkerhet, komfort och bekvämlighet. Allt för att kunna erbjuda våra kunder en unik känsla av frihet.

Montör

Om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 3

Kvalifikationer

Om jobbet

Bakgrund

För att framtidssäkra oss mot pensionsavgångar och annan ersättning av personal så söker vi nu nya montörer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som montör hos oss så är uppgifterna att montera ihop husvagnskarossen och göra den klar för inredningsmontage. Uppgifterna fördelas främst inom chassimonteringen med en övergripande förväntning att du ska kunna arbeta över hela monteringslinan. Vi arbetar för ökad flexibilitet inom hela monteringskedjan. Kvalitetsmedvetande är ett krav och du förväntas att delta och bidra till aktiviteter som förbättrar arbetsmiljön och produktens kvalitet.

Din profil

Vi söker dig som är en lagspelare, har ett sinne för kvalitet och trivs i en dynamisk verksamhet där varje produkt är unik. Du är flexibel, noggrann, du kan ritningsläsning och/eller har erfarenhet från industriell tillverkning. Meriterande med truckkort, tidigare erfarenheter från industrimontage/tillverkning och vana med orderhantering i affärssystem, vi använder Monitor.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och strukturerad. Du är social och trivs att arbeta självständigt likaväl som i ett team. I ditt arbete är du ordningsam, effektiv och kvalitetsmedveten. Du är en person som hoppar in och hjälper till där det behövs.

Löpande rekrytering tillämpas

Start omgående

Provanställning om 6 månader tillämpas

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Sök jobbet

Ansök senast 31 mars (om 30 dagar)

Ange referens MONTÖR i din ansökan

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till

sammy@soliferpolar.com

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka