Hem » Om Polar » Jobba hos oss

VILL DU OCKSÅ JOBBA
MED HUSVAGNSFRIHET?

Vi söker dig som delar vår omsorg och passion för husvagnar. Här på Polar utvecklar och tillverkar vi några av världens främsta husvagnar när det kommer till säkerhet, komfort och bekvämlighet. Allt för att kunna erbjuda våra kunder en unik känsla av frihet.

Inköpschef till SoliferPolar

SoliferPolar tillverkar husvagnar och husbilar med särskild tanke på vårt nordiska klimat. I över 50 år har företaget levt sig in i hur regn och sol, kyla och värme kommer att påverka kundens boende. På Polarfabriken i Dorotea läggs stort fokus på vad husvagnsfrihet egentligen är. Oavsett vart husvagnsägaren styr sin semester ska vagnarna ge komfort och bekvämlighet. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att fabriken ligger i Lappland – vilket är ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat. På fabriken i Dorotea arbetar ca 90 personer, varav 24 personer med administrativa uppgifter. Läs mer om SoliferPolar på http://www.soliferpolar.com

Vår inköpschef planerar sin pensionsavgång till sommaren och vi söker nu hans efterträdare. Vi strävar kontinuerligt efter att finna de smartaste lösningarna till det bästa priset och med den högsta kvaliteten, vilket gör vår inköpsprocess till en vital del i vår verksamhet. Vi söker dig som delar vår övertygelse och som har både viljan och förmågan att fortsätta utveckla vårt inköpsarbete.

Ditt nya arbete

Som inköpschef svarar du för hela inköpsverksamheten, vilket inkluderar produktionslagret och totalt tre medarbetare som arbetar med lager och leverans. Du formulerar relevant inköpsstrategi och för en tät dialog med leverantörer gällande förhandlingar och upprättande av avtal kring företagets inköp. För att lyckas arbetar du nära och tar in synpunkter från konstruktion, produktion och eftermarknad, för att kunna ställa relevanta krav på våra leverantörer – i syfte att finna de bästa komponenterna till det rimligaste priset. Du förväntas delta på mässor och besöka leverantörer för att både knyta och bibehålla kontakter samt finna nya komponenter. Många av våra leverantörer finns utomlands, varför det är viktigt att du i dessa sammanhang är bekväm och behärskar framför allt engelska. Du utgår från Dorotea och rapporterar till vd.

Önskvärda kvalifikationer

Du har erfarenhet från strategiskt inköpsarbete där förhandlingar och affärsavtal har ingått i ansvarsområdet. Har du dessutom relevant branscherfarenhet ser vi det som meriterande. Det är en stor fördel om du redan har erfarenhet av och kan Monitor G5. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som är kommunikativ och lösningsorienterad och som trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Vi förutsätter att du är affärsmässig samt har förmågan att få förtroende och att etablera goda relationer. Det är viktigt att du värdesätter ordning, effektivitet och kvalitet i ditt arbete.

Då vår arbetsplats huvudsakligen består av män välkomnar vi särskilt kvinnliga sökanden.

Din ansökan

Vi samarbetar i denna rekrytering med Vedea (www.vedea.se) och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Gällande tjänsten går det även bra att kontakta vd Tony Ekström, 070-351 51 64. Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 20 oktober via www.vedea.se/CV. Märk din ansökan med INKÖPSCHEF. Facklig representant: Stig Figaro, Unionen, 0942-520 11, stig@soliferpolar.com

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka