Hem » Om Polar » Jobba hos oss

VILL DU OCKSÅ JOBBA
MED HUSVAGNSFRIHET?

Vi söker dig som delar vår omsorg och passion för husvagnar. Här på Polar utvecklar och tillverkar vi några av världens främsta husvagnar när det kommer till säkerhet, komfort och bekvämlighet. Allt för att kunna erbjuda våra kunder en unik känsla av frihet.

Eftermarknadschef till SoliferPolar

SoliferPolar tillverkar husvagnar och husbilar med särskild tanke på vårt nordiska klimat. I över 50 år har företaget levt sig in i hur regn och sol, kyla och värme kommer att påverka kundens boende. På Polarfabriken i Dorotea läggs stort fokus på vad husvagnsfrihet egentligen är. Oavsett vart husvagnsägaren styr sin semester ska vagnarna ge komfort och bekvämlighet. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att fabriken ligger i Lappland – vilket är ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat. På fabriken i Dorotea arbetar ca 90 personer, varav 24 personer med administrativa uppgifter. Läs mer om SoliferPolar på http://www.soliferpolar.com

Är du intresserad av att med både kreativitet och entreprenörskap ta ansvar för vår eftermarknadsprocess? För att SoliferPolar även fortsättningsvis ska generera en lojal och marknadsförande kundgrupp är det viktigt att våra kunder får en positiv upplevelse av både produkt och eftermarknad. Med det i åtanke inleder vi nu en verksamhetsutveckling och inrättar en ny tjänst som eftermarknadschef för att stärka, tydliggöra och samla allt eftermarknadsarbete under samma del av organisationen. Allt med syfte att ge optimal kundsupport och successivt öka omsättningen inom verksamheten. Detta innefattar även övertagande av arbete som tidigare utförts i Norge.

Ditt nya arbete

Som eftermarknadschef svarar du för hela eftermarknadsprocessen, där du är med från produktutveckling till att ta fram en färdig produkt som gynnar eftermarknad. Eftermarknad hanterar allt som händer efter att våra husvagnar och husbilar har levererats till kunden. Detta innefattar teknisk support, garanti- och reklamationshantering och försäljning reservdelar och andra eftermarknadsprodukter. Dessutom utbildning, inköp och lager. Du leder eftermarknadsprojekt i samverkan med både interna och externa kontaktytor. Eftermarknadsorganisationen består idag av 8 medarbetare där du som ansvarig chef förväntas organisera och utveckla verksamheten.

Önskvärda kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet från eftermarknad där du haft möjlighet att arbeta med affärsavtal, försäljning, inköp, teknisk support, reklamationer och lagerhantering. Har du dessutom med gott resultat arbetat som chef och ledare ser vi det som starkt meriterande. Det är en stor fördel om du redan har erfarenhet av och kan Monitor G5. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som är driven, strukturerad och teknikintresserad. Du är social och trygg i dig själv och trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Du värdesätter ordning, effektivitet och kvalitet i ditt arbete.

Din ansökan

I denna process samarbetar vi med Vedea rekrytering (www.vedea.se). Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta vd Tony Ekström, 070-351 51 64. Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 30 augusti direkt till Tony Ekström, tony@soliferpolar.com. Urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Facklig representant: Stig Figaro, Unionen, 0942-520 11, stig@soliferpolar.com

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka