Hem » Född fri

FÖDD FRI

Glöm aldrig att du är fri. Att du kan strunta i målandet och gräsklippandet. Ta med familjen på en resa istället. Tänk att köra dit ni vill, och ändra er efter vädret. Låta barnen bestämma och ändå pricka in den där lilla restaurangen där ni två satt en gång. Med en äkta Polar öppnar sig världen. Handbyggd av Mästerbyggare, med marknadens tjockaste isolering. Saken är den, att du aldrig satt fast. Du hade bara glömt att du är fri.

ETT SKÖNARE LIV

Livet i husvagn är så långt från kraven med sommarstuga du kan komma. I husvagnen slipper du gräsklippning, fönsterkittning, målning, renovering, om- och tillbyggnad, nytt tak, inspektioner av rökgångar – allt det där som aldrig tar aldrig slut och gör att du är aldrig är ledig.

Att istället känna sig helt fri några veckor om året, det är ovärderligt. Att låta vädret styra, åka vidare till en ny plats när du vill – storstad, landsbygd, hav eller fjäll.

BYGGD FÖR HAND

Varje Polar är handbyggd av Mästerbyggare och har marknadens tjockaste isolering . Det gör att din frihet är total. Vagnen är problemfri och komfortabel i alla klimat. Här kan du lära känna våra Mästerbyggare!

Kanske lever du ett inrutat kontorsliv till vardags. Då tycker vi att du ska ta chansen att bejaka nomaden i dig. I en husvagn kommer du närmare naturen, närmare dig själv och din familj. Så ta och lev lite och glöm aldrig att friheten är det viktigaste du har.

Lycka till med din resa! Här kan du lära känna våra återförsäljare!

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka